Wagenparkbeheer

“Mobiliteit staat nooit stil.”

Wij ontzorgen u graag in mobiliteitsbeheer

Het beheren van een wagenpark kost veel tijd. We begrijpen als geen ander dat u, als ondernemer en uw collega’s zich liever richten op andere werkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring in de mobiliteitsservice, ondersteunen of ontzorgen wij u graag bij het wagenparkbeheer. Vanuit onze expertise bieden wij een compleet naar eigen behoefte ingevuld mobiliteitspakket. Waarbij mobiliteit van u en uw werknemers 24/7 gegarandeerd wordt.

Onze gespecialiseerde accountmanagers vertellen u graag alles over de mogelijkheden, specifiek voor uw bedrijf of bestaande wagenpark.

One-stop-shop

Volledige ontzorging bij het beheer van uw wagenpark.

Zekerheid

Afspraak is afspraak.

Aandacht

Persoonlijke aandacht kenmerkt onze relatie.

Kwaliteit

Wij streven ernaar alles in één keer goed te doen.

Onze dienstverlening

Als wagenparkspecialist is controle en beheer essentieel. Afhankelijk van uw wensen bieden wij maatwerk met als doel: kosten- en tijdsbesparing. 

Elke situatie vraagt om een oplossing op maat, hier is onze werkwijze volledig op gebaseerd. Allereerst maken we een afspraak en voeren we een inventarisatie uit. De inventarisatie is gericht op uw behoefte in mobiliteit. Indien er sprake is van een bestaand wagenpark, wordt deze besproken en herzien op kosten efficiëntie en verbetermogelijkheden. Na de inventarisatie bieden we onafhankelijk advies en laten we u kennis maken met de mogelijke opties die volledig zijn toegespitst op uw situatie. 

“We helpen bij het voorzien van een optimale inrichting van het wagenpark en nemen uw mobiliteitszorgen graag uit handen.”

– RenovaLease

RenovaLease is

Uw wagenparkspecialist

De klant staat bij ons centraal. Als u bij ons klant wordt heeft u één vaste accountmanager voor al uw mobiliteitsvraagstukken. We luisteren zorgvuldig naar uw behoefte in mobiliteit, waarbij uw mobiliteitswensen voorop staan. Wij geven u de persoonlijke aandacht die van ons wordt verwacht als wagenparkspecialist. Door onze ruime ervaring in het bieden van mobiliteitsoplossingen, leveren wij altijd advies op maat. 

RenovaLease contact

We denken graag met u mee. Heeft u vragen of bent u benieuwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van wagenparkbeheer, neem dan contact op. We beantwoorden uw vragen graag en u kunt geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons inplannen.