Uw vakantiepartner in mobiliteit

Het plannen van een vakantie kan soms stressvol zijn, vooral als het gaat om het regelen van geschikt vervoer. Of u een elektrische auto rijdt, geen toegang heeft tot de zakelijke auto of simpelweg meer ruimte nodig heeft, RenovaLease is altijd bereidt u te voorzien van de best passende mobiliteitsoplossing. Met ons uitgebreide aanbod aan vervangend vervoer en handige extra’s zoals dakkoffers, kunt u gerust op vakantie gaan, als gezegd: RenovaLease is uw vakantiepartner in mobiliteit..

Voor elektrische rijders onder ons, is het wellicht lastig om in de vakantieperiode en in het buitenland makkelijk en snel te laden. De infrastructuur van laden is in veel landen nog niet op het niveau zoals wij dat gewend zijn in Nederland. Indien u niet bijtelt over de bedrijfsauto en deze thuis moet laten kunt u bij RenovaLease terecht voor vervangend vervoer in de vorm van een tijdelijke huurconstructie. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het toevoegen van een dakkoffer aan de auto. Dit is ideaal als u extra bagageruimte nodig heeft voor alle vakantiespullen.

RenovaLease is meer dan alleen een wagenparkbeheerder en leasing bedrijf, maar een partner die klaar staat om u te ondersteunen bij al uw mobiliteitsbehoeften.

RenovaLease
RenovaLease-Vakantieauto-aanbieding-BMW-2-Active-tourer-opblaas-krokodil

BMW 2 Active Tourer

De ultieme vakantiepartner: de BMW 2 Serie Active Tourer! Huur de BMW 2AT bij RenovaLease voor uw volgende avontuur. Met zijn ruime interieur en comfortabele zitplaatsen biedt deze auto voldoende ruimte voor het hele gezin én alle bagage. Geniet van de soepele rijeigenschappen en het stijlvolle design terwijl u probleemloos lange afstanden aflegt. Reserveer vandaag nog en maak u vakantie onvergetelijk met deze BMW.

Wilt u de opblaaskrokodil meenemen? Meld dat dat u graag een dakkoffer wilt toevoegen aan een van onze mobiliteitsadviseurs.

RenovaLease staat voor flexibiliteit

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele mobiliteitsoplossing voor uw vakantie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bij RenovaLease denken met u mee om uw vakantie tot een succes te maken.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.