Nieuws

Tips voor zakelijk elektrisch rijden

In de snel evoluerende wereld waar duurzaamheid en milieubewust zijn een belangrijke rol spelen, hebben steeds meer zakelijke rijders de overstap gemaakt naar elektrisch rijden. Indien u deze overstap al hebt gemaakt hebben wij vijf waardevolle tips om uw rijervaring te optimaliseren en efficiëntie te bevorderen!

Vakantiepartner in mobiliteit

Op zoek naar de ideale mobiliteitsoplossing voor uw volgende vakantie? Ontdek RenovaLease, dé partner die klaarstaat om aan al uw behoeften te voldoen. Of u elektrisch rijdt, geen toegang hebt tot uw zakelijke auto of meer ruimte nodig hebt, RenovaLease biedt vervangend vervoer aan met verschillende uitbreidingsmogelijkheden.

Ondernemersdrift bij RenovaLease

Als wagenparkspecialist met jarenlange ervaring, kennen wij bij RenovaLease alle wegen in de lease- en mobiliteitsmarkt. Robert Wielders verteld meer over zijn drive als mobiliteitsspecialist en die van het team van RenovaLease.

Duurzaam zakelijk Nederland

Vanaf 1 juli 2023 bent u als werkgever, van MKB-kleinbedrijf of groter, verplicht om uw uitstoot te registreren. Het is na dato verplicht om deze gegevens aan te leveren met als doel: reductie van 1 megaton CO2 in 2030.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Klant visie

REFERENTIE CASES

Ontdek meer over de ervaringen die klanten met ons delen over de samenwerking met RenovaLease.

RenovaLease

OVER ONS

Bij ons, RenovaLease staat de klant centraal sinds 2006. We staan voor persoonlijke aandacht en service. Als mobiliteitsspecialisten is het ons doel om zowel zakelijke als particulieren klanten in alle volledigheid te ontzorgen op het gebied van mobiliteit

Vragen

CONTACT

Indien u vragen heeft omtrent lease of wagenparkbeheer, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze accountmanagers beantwoorden graag al uw vragen.