Over ons

“Sinds 2006 uw betrouwbare partner in mobiliteit.”

Over RenovaLease

De klant staat bij RenovaLease centraal sinds 2006. Ons team bestaat al jaren uit dezelfde samenstelling van gespecialiseerde lease accountmanagers, waar u als klant op kunt rekenen. Onze wagenparkspecialisten luisteren zorgvuldig naar uw behoefte in mobiliteit, waarbij de mobiliteitswensen voorop staan. Met de uitgebreide kennis en ervaring in de automobielsector geven we u de persoonlijke aandacht die van ons wordt verwacht. Elke collega van RenovaLease heeft zijn eigen specialisme. Zo kunnen we u en onze andere klanten optimaal van dienst zijn. 

Wij staan voor persoonlijke aandacht, service en ontzorgen. We vinden het belangrijk dat klanten zich welkom en gehoord voelen. We bieden u volledige ondersteuning op het gebied van mobiliteitsoplossingen. Vanuit onze onafhankelijke en belangloze positie blijven we ons ontwikkelen en investeren, zodat we u kunnen voorzien van de mobiliteitsoplossing waar u beter van wordt als ondernemer. Ons doel daarbij is om u te ontzorgen in alle volledigheid en zoveel mogelijk kwaliteit en financieel voordeel te behalen. 

Samen rijden we de weg naar mobiliteit successen.

We doen het samen

Wij werken samen met een vaste leasemaatschappij en richten ons op langdurige samenwerkingen, met zowel leverancier als klant. RenovaLease staat voor persoonlijk en duidelijke communicatie. Bij RenovaLease heeft u één vaste accountmanager voor al uw mobiliteitsvraagstukken.

Robert Wielders

Teamleider/

Accountmanager

Niek van Hoorn

Accountmanager RenovaLease

Stijn van Roij

Accountmanager RenovaLease

Niels Zwemer

Accountmanager Business Sales

Desiree de Bruin

Commercieel Medewerker Binnendienst

Zij gingen u voor

Als specialist in wagenpark- en mobiliteitsoplossingen zijn wij een 100% onafhankelijke partij. Bij RenovaLease staat de klant centraal. Waar lease maatschappijen vaak een belang hebben bij hun klanten. Onderstaand een aantal van onze klanten die hun ervaring met ons graag delen.

Duurzame samenwerking

De auto’s van de medewerkers van Training Solutions, worden gebruikt voor het vervoeren van trainers en trainingsmaterialen naar verschillende locaties in het hele land. Met een groeiende bezorgdheid over de impact van hun activiteiten op het milieu, willen zij met hun wagenpark verduurzamen. Met de ambitie voor toekomstige duurzame organisatie, worden de 7 aangekochte benzine auto’s omgeruild voor geëlektrificeerde voertuigen.

A tot Z mobiliteit

Onze klant, gespecialiseerd in IT, had geen overzicht in- en tijd voor zijn wagenparkbeheer. Deswege heeft hij de beslissing genomen om zijn wagenpark onder te brengen in beheer van RenovaLease. Al snel bleek dat het mobiliteitsbeheer toe was aan een aantal vernieuwing. RenovaLease heeft hierin passende een oplossing geboden. 

Ontzorgen met mobiliteitsbeheer

Onze klant, een uitzendorganisatie gespecialiseerd in office banen, had een wagenpark bestaande uit 16 leaseauto’s. Al deze auto’s waren afkomstig van drie verschillende leasemaatschappijen. Door  bedrijfsexpansie in combinatie met de onoverzichtelijke situatie, heeft de uitzendorganisatie besloten om haar wagenpark onder te brengen in beheer van RenovaLease.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.