Per maand opzegbaar

Geen onverwachte kosten

Direct contract

Vast bedrag per maand

Shortlease voor zakelijke rijders

De looptijd van een leasecontract staat vast bij het afsluiten van een nieuw contract. Dit is bij de meeste lease aanbieders een lange termijn, te denken aan 36 tot 72 maanden. Wanneer zo’n lange looptijd niet geschikt voor u is, omdat u bijvoorbeeld zzp’er bent met tijdelijke projecten, dan is Shortlease wellicht een leasevorm voor u.

‘Short’ uitleg

Wat is shortlease

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Het is al mogelijk om een shortlease contract af te sluiten vanaf 1 maand. Shortlease biedt alle voordelen van een leasecontract met de gemakken van een huurovereenkomst. Namelijk dat u uw wagenpark kunt afstemmen op uw vervoersbehoefte.

Echter is een shortlease contract meer dan alleen een huurconstructie. Het bestaat onder andere uit: afschrijving, rente, onderhoud (reparatie en banden), een allriskverzekering en hulp bij pech.

Met uw wensen stellen we een Shortlease contract op voor de door u gekozen auto.

Direct rijden met short lease

Voordelen shortlease

Wanneer u bij ons kiest voor Shortlease, profiteert u van de volgende voordelen:

✔ Minimale looptijd van 12 maanden
✔ Ander type auto uitproberen dan u gewend bent
✔ Per maand opzegbaar
✔ Vast bedrag per maand
✔ Geen onverwachte kosten
✔ Direct contact met uw eigen accountmanager
✔ Leasecontract dat het beste bij uw wensen en situatie past.

Termijn investering

FINANCIAL LEASE

Bij afsluiten van het financial leasecontract wordt u economisch eigenaar van de auto of bus. Gedurende de leaseperiode betaalt u een maandelijks bedrag waarna het voertuig na afloop van periode van u is.

Zorgeloos zakelijk rijden

OPERATIONAL LEASE

Met operational lease rijdt u zakelijk een leaseauto voor een vast bedrag per maand. U betaalt, RenovaLease een maandelijks leasetarief en wij regelen de rest.

Prive rijden

PRIVATE LEASE

Lease als particulier private een auto bij RenovaLease. U bent in dit geval van alle gemakken voorzien en de keus ligt volledig bij u omtrent merk, looptijd en kilometrage. Dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.