USP

Inzicht in uw kosten

USP

Geen grote investering

USP

Bespaar tijd

USP

Vriendelijke ondersteuning

Private lease voor particuliere rijders

Met private lease rijd u als particulier in een nieuwe auto, tegen een vast bedrag per maand. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen met uitzondering van tanken en eventuele boetes. U hoeft niet meer te denken aan reparaties en onderhoud, verzekeringen en belastingen. Dit wordt allemaal voor u geregeld.

Private lease - zorgeloos rijden - vast bedrag per maand

Zorgeloos rijden

Waarom private lease

Voor het kopen van een nieuwe auto moet u een grote investering doen. Daarnaast dient u maandelijks verzekeringen, belastingen en abonnementen voor pechhulp te voldoen. Niet te vergeten, uw auto heeft ook onderhoud nodig. Met private lease hoeft u hier niet aan te denken. U rijdt maandelijks voor een vast bedrag waar al deze kosten in verwerkt zijn. De kosten zijn afhankelijk van het merk, model en uitvoering die u wenst te rijden, in combinatie met de looptijd en kilometrage.  

All-inclusief rijden

Wat is inbegrepen bij private lease

✔ Verzekeringen
✔ Motorrijtuigbelasting
✔ Glasreparatie & schadeherstel
✔ Pechhulp in binnen- en buitenland
✔ Gratis vervangend vervoer
✔ Reparaties en onderhoud

* Afhankelijk van voorwaarden leaseovereenkomst

Private lease - voordelen - pechhulp
Leasevormen - Operational lease

Zorgeloos zakelijk rijden

OPERATIONAL LEASE

Met operational lease rijdt u zakelijk een leaseauto voor een vast bedrag per maand. U betaalt, RenovaLease een maandelijks leasetarief en wij regelen de rest.

Leasevormen - short lease

Verkort leasen

SHORTLEASE

Indien u een korte periode behoefte heeft aan mobiliteit dan biedt shortlease hier een oplossing. U kunt voor een periode van maximaal 12 maanden een leaseauto rijd.

Leasevormen - financial lease

Termijn investering

FINANCIAL LEASE

Bij afsluiten van het financial leasecontract wordt u economisch eigenaar van de auto of bus. Gedurende de leaseperiode betaalt u een maandelijks bedrag waarna het voertuig na afloop van periode van u is.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.