Inzicht in uw kosten

Geen grote investering

Bespaar tijd

Vriendelijke ondersteuning

Full en netto operational lease

Als we naar onze zakelijke klanten kijken, zien we dat de meesten kiezen voor Operational Lease. De belangrijkste reden hiervoor is dat de meeste risico’s bij ons liggen, niet bij u of uw bedrijf. Voor deze vorm van lease hanteren we twee basisvormen: Full Operational Lease en Netto Operational Lease. Deze leasevormen worden op maat geleverd, zodat ze perfect op uw situatie aansluiten.

Het complete lease pakket

Full operational lease

De Full Operational Lease is een compleet leasepakket waarbij u de mogelijkheid heeft om alle kosten van de auto in het maandbedrag te verwerken. We bieden de mogelijkheid om een leasecontract af te sluiten, waar in het totaalbedrag rekening wordt gehouden met onder andere Verzekering, Rente, Brandstofbeheer, Belasting, Onderhoud,Bandenbeheer & Reparatie,

Met uw wensen, de gewenste looptijd en te rijden kilometers per jaar, stellen we een leasecontract op voor de door u gekozen auto.

De off balance constructie

Netto operational lease

De tweede vorm is de Netto Operational Lease. Bij deze vorm van lease kiest u ervoor om een aantal exploitatierisico’s voor uzelf te nemen. Deze zogenaamde off balance constructie heeft het voordeel dat de leaseauto niet op de balans staat, waardoor financiële middelen beschikbaar blijven voor andere zaken. U kiest nog steeds zelf uw auto met een contract met een vaste looptijd, rente en slottermijn.

Termijn investering

FINANCIAL LEASE

Bij afsluiten van het financial leasecontract wordt u economisch eigenaar van de auto of bus. Gedurende de leaseperiode betaalt u een maandelijks bedrag waarna het voertuig na afloop van periode van u is.

Verkort leasen

SHORTLEASE

Indien u een korte periode behoefte heeft aan mobiliteit dan biedt shortlease hier een oplossing. U kunt voor een periode van maximaal 12 maanden een leaseauto rijd.

Prive rijden

PRIVATE LEASE

Lease als particulier private een auto bij RenovaLease. U bent in dit geval van alle gemakken voorzien en de keus ligt volledig bij u omtrent merk, looptijd en kilometrage. Dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.