Kosten aftrekbaar

Eigenaar van de auto

Direct contact

BTW is terug te vorderen

Financial lease voor zakelijke en particuliere rijders

De basisgedachte van Financial Lease is dat de auto alleen juridisch eigendom blijft van ons. Het is een zakelijke financieringsovereenkomst waar bij u direct economisch eigenaar wordt van het bedrijfsmiddel. Als gebruiker bent u bij deze vorm van lease, verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties, nieuwe onderdelen en belasting en verzekeringen. Daarbij is het aan u wat de maandelijkse kosten zijn van de leaseovereenkomst. Afhankelijk van de slotsom die u wenst te betalen aan het eind van het leasecontract. 

Waarom financial

Inhoud financial lease

Financial Lease van een auto kan interessant zijn voor zelfstandige ondernemers, omdat u de kosten mag aftrekken als investering.

Bij Financial Lease hoort vanzelfsprekend een contract met een vaste looptijd en rente, waarbij de slottermijn van te voren kan worden afgesproken. Na afloop van de lease is de auto uw eigendom. Bij dit laatste ligt ook het verschil met Operational Lease. Terwijl bij Financial Lease het eigendom van de auto bij de gebruiker ligt, lijkt Operational Lease meer op een huurconstructie.

Direct onderweg met financial lease

Voordelen financial lease

Kies voor financial lease als zakelijke rijder en ontdek de volgende voordelen:

✔ Investerings- en renteaftrek
✔ BTW over aanschaftijd is direct terug te vorderen
✔ Investeren zonder liquiditeitsverlies
✔ Vast bedrag per maand
✔ Geen onverwachte kosten
✔ Direct contact met uw eigen accountmanager
✔ Leasecontract dat het beste bij uw wensen en situatie past.

Zorgeloos zakelijk rijden

OPERATIONAL LEASE

Met operational lease rijdt u zakelijk een leaseauto voor een vast bedrag per maand. U betaalt, RenovaLease een maandelijks leasetarief en wij regelen de rest.

Verkort leasen

SHORTLEASE

Indien u een korte periode behoefte heeft aan mobiliteit dan biedt shortlease hier een oplossing. U kunt voor een periode van maximaal 12 maanden een leaseauto rijd.

Prive rijden

PRIVATE LEASE

Lease als particulier private een auto bij RenovaLease. U bent in dit geval van alle gemakken voorzien en de keus ligt volledig bij u omtrent merk, looptijd en kilometrage. Dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.