Wij bieden alle vormen van lease aan

Als leasespecialist met jarenlange ervaring, kennen we bij RenovaLease alle wegen in de lease- en mobiliteitsmarkt. Naast wagenparkbeheer bieden wij alle leasevormen aan voor MKB-bedrijven maar ook voor particulieren. Ontdek waarbij wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van lease en neem vrijblijvend contact met ons op omtrent de mogelijkheden, speciaal voor u.

Zorgeloos zakelijk rijden

OPERATIONAL LEASE

Als zakelijke bestuurder rijdt u met operational lease voor een vast bedrag per maand. U betaalt maandelijks een leasetarief aan ons en wij regelen de rest. Zo kunt u zorgeloos zakelijke kilometers rijden.

Verkorte leaseperiode

SHORTLEASE

Indien u op zoek bent naar een tijdelijke mobiliteitsoplossing, bieden wij de oplossing namelijk shortlease. U kunt voor een periode van maximaal 12 maanden een lease auto rijden.

Termijn investering

FINANCIAL LEASE

Met financial lease doet u in feite een termijn investering. Bij het afsluiten van een financial leasecontract wordt u direct economisch eigenaar van de auto of bus. Gedurende de leaseperiode betaalt u maandelijks een bedrag waarna het voertuig na afsloop van het contract en betaling van de slotsom van u is.

Prive rijden

PRIVATE LEASE

Als particulier kunt u bij ons een private lease auto afnemen. Hierbij bepaalt u zelf het merk en model, de looptijd en de kilometers die u per jaar wenst te rijden. Indien u geen keuze kunt maken is het mogelijk dat wij een selectie voor u maken.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.