Meer informatie?

We denken graag met u mee. We beantwoorden uw vragen graag en u kunt geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons inplannen.

Volledig ontzorgen met mobiliteitsbeheer

Onze klant, een uitzendorganisatie gespecialiseerd in office banen, had een wagenpark bestaande uit 16 leaseauto’s. Al deze auto’s waren afkomstig van drie verschillende leasemaatschappijen. Door  bedrijfsexpansie in combinatie met de onoverzichtelijke situatie, heeft de uitzendorganisatie besloten om haar wagenpark onder te brengen in beheer van RenovaLease.

Lange termijn oplossingen

Volledig ontzorgen

Totale mobiliteitsoplossing

Efficiënt wagenparkbeheer

Kosten baten analyse

De uitzendorganisatie P4U, had in een korte periode een relatief groot wagenpark opgebouwd. Alle auto’s waren afkomstig van dusver drie verschillende leasemaatschappijen. De reden daarvan was dat P4U snel moet kunnen schakelen. Als er een nieuwe recruiter wordt aangenomen bij P4U, dient er bij de ingangsdatum van het contract een bedrijfsauto klaar te staan. In deze situatie spreek je over een maximale levertermijn van 1 maand en, dat is voor veel leasemaatschappijen een uitdaging gezien de lange levertijden van auto’s.

Destijds had P4U geen wagenparkbeheerder in dienst waardoor alle collega’s het ‘erbij’ deden. Dit resulteerde al snel in het verlies van overzicht en structuur, daarbij had ook niemand echt tijd voor deze werkzaamheden. Gezien de verwachte bedrijfsexpansie had P4U de keuze gemaakt om het wagenparkbeheer onder te brengen bij RenovaLease. Uitgaande van de groei van de organisatie, zou het aantal bedrijfsauto’s in het komende jaar verdubbelen. Het doel van de samenwerking was om één overzicht te hebben van de leaseauto’s, waaronder de kosten, looptijden, kilometrages, facturatie etc. Gezien de kosten in tijd en effort voor P4U is de samenwerking met RenovaLease een positieve investering, zij kunnen zich meer focussen op de core business van de organisatie.

Samen groeien

De aanvraag van P4U is snel opgepakt door een van de accountmanagers van RenovaLease. Deze accountmanager is en blijft de vaste contactpersoon. Na de inventarisatie van het wagenpark van P4U is er een plan opgemaakt voor vervanging of eerder uit contract halen van de lopende leaseauto’s.

Uit de inventarisatie was gebleken dat 6 van de leaseauto’s toe was aan vervanging. Van de overige auto’s kon een tiental worden overgenomen, het restant liep binnen 6 maanden maar kon niet worden overgeschreven. De leaseregeling die is opgemaakt voor P4U bestaat uit drie categorieën en budgetten, waar recruiters uit kunnen kiezen. Deze zijn opgebouwd aan de hand van prijs, normcalculatie, looptijd, jaarkilometrage en andere voorwaarden. De categorieën geven de leaserijders van P4U perspectief over de mogelijkheden, welke voertuigen binnen het gestelde leasebudget vallen en de leasevoorwaarden. Indien wenselijk worden er leaseoffertes op maat gemaakt met het gewenste merk, model en de leasevoorwaarden.

  • Optie A – Compact         va. € 15.000,- tot € 22.500,- ;
  • Optie B – Medium          va. € 22.550,- tot € 35.000,- ;
  • Optie C – Luxe                  va. € 35.550,- tot € 50.000,- ;

Wegens het aannemen van drie nieuwe medewerkers waren er direct 3 nieuwe bedrijfsauto’s in bestelling gezet. De leaserijders die in aanmerking kwamen voor vervanging, hebben een opvolg auto aangevraagd. Na akkoord van de directie zijn de bedrijfsauto’s besteld door RenovaLease. Alle acties in het proces zijn in overleg gegaan met P4U.

RenovaLease denkt met u mee

De uitzendorganisatie P4U is vanaf het eerste contactmoment ontzorgt door de accountmanager(s)  van RenovaLease. De werkzaamheden omtrent het wagenpark beheer zijn uit handen genomen van de medewerkers van P4U en de contacten met de verschillende leasemaatschappijen zijn gelegd. RenovaLease streeft naar oplossingen die voor P4U op de lange termijn overzicht en rust bieden. De volledige administratieve afhandeling wordt overgenomen, van onderzoek, facturatie tot het inplannen van garagebezoeken. RenovaLease neemt alles omtrent het wagenpark van u over voor de volledige serviceverlening.

Zij gingen u voor

Als specialist in wagenpark- en mobiliteitsoplossingen zijn wij een 100% onafhankelijke partij. Bij RenovaLease staat de klant centraal. Waar lease maatschappijen vaak een belang hebben bij hun klanten. Onderstaand een aantal van onze klanten die hun ervaring met ons graag delen.

A tot Z mobiliteit

Onze klant, gespecialiseerd in IT, had geen overzicht in- en tijd voor zijn wagenparkbeheer. Deswege heeft hij de beslissing genomen om zijn wagenpark onder te brengen in beheer van RenovaLease. Al snel bleek dat het mobiliteitsbeheer toe was aan een aantal vernieuwing. RenovaLease heeft hierin passende een oplossing geboden. 

Volledig ontzorgen met mobiliteitsbeheer

Onze klant, een uitzendorganisatie gespecialiseerd in office banen, had een wagenpark bestaande uit 16 leaseauto’s. Al deze auto’s waren afkomstig van drie verschillende leasemaatschappijen. Door  bedrijfsexpansie in combinatie met de onoverzichtelijke situatie, heeft de uitzendorganisatie besloten om haar wagenpark onder te brengen in beheer van RenovaLease.

Duurzame samenwerking

De auto’s van de medewerkers van Training Solutions, worden gebruikt voor het vervoeren van trainers en trainingsmaterialen naar verschillende locaties in het hele land. Met een groeiende bezorgdheid over de impact van hun activiteiten op het milieu, willen zij met hun wagenpark verduurzamen. Met de ambitie voor toekomstige duurzame organisatie, worden de 7 aangekochte benzine auto’s omgeruild voor geëlektrificeerde voertuigen.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.