Mobiliteitsoplossing van A tot Z

De klant, gespecialiseerd in IT, had twaalf lease auto’s voor haar medewerkers. De auto’s waren afkomstig van verschillende leasemaatschappijen. De leasemaatschappijen waar IT Solutions een samenwerking mee had op dat moment, hanteerde allen verschillende leasevoorwaarden. IT Solutions had geen overzicht meer over de kosten, looptijden, kilometrages, facturatie etc. Het wagenparkbeheer werd als tijdrovend en onoverzichtelijk ervaren. Dit is waar IT Solutions besloot contact op te nemen met RenovaLease als mobiliteitspartner. Om te praten over de mogelijkheden van wagenparkbeheer en eventueel vervanging van het huidige wagenpark. 

Meer informatie?

We denken graag met u mee. We beantwoorden uw vragen graag en u kunt geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons inplannen.

Specialistische marktkennis

Persoonlijk en betrokken

Volledig ontzorgen

Slim en efficiënt

Wij bieden maatwerkoplossingen voor ieder wagenpark

Door onze kennis, expertise en ervaring zijn we samen tot een oplossing gekomen. Allereerst heeft een van de accountmanagers van RenovaLease, de aanvraag opgepakt. Deze accountmanager is en blijft de vaste contactpersoon voor IT Solutions. Vervolgens was het bestaande wagenpark geïnventariseerd en een plan opgemaakt voor vervanging of eerder uit contract halen van lopende contracten. Bij het opmaken van de leaseregeling voor IT Solutions waren nog eens 14 nieuw aan te schaffen lease auto’s meegenomen, wegens bedrijfsexpansie.

Uit de inventarisatie was gebleken dat een aantal van de leaseauto’s toe was aan vervanging. De leaseregeling voor IT Solutions bestond deswege uit een viertal categorieën en budgetten auto’s. Op basis van normcalculatie, looptijd, jaarkilometrage en andere voorwaarden. De categorieën gaven de leaserijders van IT Solutions perspectief over de mogelijkheden, welke voertuigen binnen het gestelde leasebudget vallen en de leasevoorwaarden. Indien er geen gewenste auto bij had gezeten, zou er een leaseofferte op maat zijn gemaakt van het gewenste model en de leasevoorwaarden. Echter was dit niet het geval.

De leaserijders hebben een opvolg auto geselecteerd en de leaseofferte ingediend bij directie van IT Solutions. Directie gaf groen licht op de offertes waardoor wij de orders in werking namen. Allemaal in overleg met IT Solutions, om hen volledig te ontzorgen en zijn medewerkers van alle gemakken te voorzien. 

Optimale serviceverlening

De klant wordt vanaf het eerste contactmoment volledig ontzorgt bij RenovaLease. Als klant krijg je een vast contactpersoon, we voeren onderzoek uit naar de wensen en behoeften van de leaserijder, passen hier de leasevoorwaarden op aan en maken een aantal voorstellen. De volledige administratieve afhandeling wordt overgenomen, van onderzoek, facturatie tot het inplannen van garagebezoeken.

RenovaLease neemt alles omtrent het wagenpark van u over voor de volledige serviceverlening.

Zij gingen u voor

Als specialist in wagenpark- en mobiliteitsoplossingen zijn wij een 100% onafhankelijke partij. Bij RenovaLease staat de klant centraal. Waar lease maatschappijen vaak een belang hebben bij hun klanten. Onderstaand een aantal van onze klanten die hun ervaring met ons graag delen.

A tot Z mobiliteit

Onze klant, gespecialiseerd in IT, had geen overzicht in- en tijd voor zijn wagenparkbeheer. Deswege heeft hij de beslissing genomen om zijn wagenpark onder te brengen in beheer van RenovaLease. Al snel bleek dat het mobiliteitsbeheer toe was aan een aantal vernieuwing. RenovaLease heeft hierin passende een oplossing geboden. 

Volledig ontzorgen met mobiliteitsbeheer

Onze klant, een uitzendorganisatie gespecialiseerd in office banen, had een wagenpark bestaande uit 16 leaseauto’s. Al deze auto’s waren afkomstig van drie verschillende leasemaatschappijen. Door  bedrijfsexpansie in combinatie met de onoverzichtelijke situatie, heeft de uitzendorganisatie besloten om haar wagenpark onder te brengen in beheer van RenovaLease.

Duurzame samenwerking

De auto’s van de medewerkers van Training Solutions, worden gebruikt voor het vervoeren van trainers en trainingsmaterialen naar verschillende locaties in het hele land. Met een groeiende bezorgdheid over de impact van hun activiteiten op het milieu, willen zij met hun wagenpark verduurzamen. Met de ambitie voor toekomstige duurzame organisatie, worden de 7 aangekochte benzine auto’s omgeruild voor geëlektrificeerde voertuigen.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.