Innovatieve stap naar efficiëntie en flexibiliteit in mobiliteit

In het tijdperk waarin de bouwsector bloeit met diverse projecten en groeiende teams, is mobiliteit een cruciaal aspect geworden. Een toonaangevende bouwaannemer in regio Brabant staat voor een uitdaging die steeds groter wordt naarmate het bedrijf expandeert. Met diversiteit aan functies binnen de organisatie, variërend van deskundige accountants tot projectleiders en opzichters, is de behoefte van gepaste mobiliteitsoplossingen duidelijk. Traditionele benadering, zoals het vergoeden van kilometers voor eigenauto’s, lijken niet langer te passen bij de groeiende eisen van de moderne bouwwereld. Als specialist in wagenparkbeheer en mobiliteitsoplossingen gaat RenovaLease samen met de klant Bouwaannemer Build Your Business de uitdaging aan om een passende mobiliteitsvoorziening op te zetten.

Meer informatie?

We denken graag met u mee. We beantwoorden uw vragen graag en u kunt geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons inplannen.

Lange termijn relatie

Volledig ontzorgen

Wagenpark elektrificeren

Totale mobiliteitsoplossing

Streven naar een gestroomlijnde mobiliteitsoplossing

De huidige benadering van kilometervergoeding voor eigen voortuigen, rechtmatige binnen de bouwaannemer niet langer. De tijd is gekomen voor een strategische verandering naar een gestroomlijnde mobiliteitsoplossing, die niet alleen aan de diversiteit aan voertuigbehoefte voldoet maar ook de kosten verlaagt en administratieve complexiteit minimaliseert.

BYB heeft het doel gesteld om binnen het eerste half jaar van de samenwerking, 17 personenauto’s in te zetten bij de rechtmatige die voorheen kilometervergoeding kregen. De medewerkers van de bouwaannemer krijgen de mogelijkheid om de auto’s bij te tellen zodat zij hier privé gebruik van kunnen maken.

Geen mobiliteitsuitdaging is te groot

Na realisatie dat het bij de bouwonderneming anders moest, zijn wij in actie gekomen met een uitgewerkt plan voor deze mobiliteitsuitdaging. Met de variërende behoefte van medewerkers was de sleutel tot deze oplossing: diversificatie.

Allereerst hebben we een voorstel gedaan met een gevarieerd wagenpark, afgestemd op de behoefte van elke functie. Voor de Accountants, die comfort en stijl vereisen tijdens het reizen, waren er elegante Sedan modellen geselecteerd. Voor de Projectleiders, die functionaliteit en ruimte nodig hebben voor materialen is er een selectie gemaakt van SUV-modellen. En voor Opzichters is er gekozen voor praktische Touring modellen.

Gezien het doel dat in het eerste half jaar de eerste zeventien auto’s ingezet dienden worden, was het van belang dat de medewerkers zsm hun voorkeur doorgaven. Uit duurzaamheidsoverweging en om toekomstbestending te zijn hebben een aantal van de medewerkers gekozen voor een elektrische aangedreven auto.

Geen mobiliteitsuitdaging is te groot.

We begrepen van BYB, dat het inschakelen van uitzendkrachten een integraal onderdeel is van de toekomstplannen van de bouwaannemer. Daarom is er een mobiliteitsoplossing geïntroduceerd voor de organisatie, met compacte en efficiënte voertuigen als Volkswagen Polo en Peugeot 207. Dit verminderd de administratieve last van kilometervergoedingen en zorgt voor een professionele en betrouwbare reisvoorziening van de tijdelijke medewerkers. Dit zal de tweede fase zijn waarin RenovaLease auto’s gaan inzetten bij Build Your Business, dit zullen ongeveer 5 auto’s bevatten.

Nieuwe benadering van mobiliteit.

Nieuwe benadering van mobiliteit

Als specialist in lease- en wagenparkbeheer hebben wij Training Solutions geholpen om de eerste stappen richting het totaal elektrificeren van hun wagenpark te nemen. Met het doel in ons achterhoofd hebben we met de stappen die zijn ondernomen de realisatie van een aanzienlijke vermindering van CO2 uitstoot weten te realiseren, samen voor een duurzame samenwerking. Gekeken naar de toekomst verwacht het trainingscentrum in samenwerking met ons nog een uitbreiding te doen in het huidige wagenpark met drie nieuwe elektrische voertuigen. Zo bouwen we samen aan een duurzame mobiele toekomst.

Bij RenoveLease omarmen we samen met Build Your Business een geheel nieuwe benadering van mobiliteit. We zijn erin geslaagd om de mobiliteitsbehoeften van verschillende functies te vervullen, kosten te besparen en om administratieve werkzaamheden te minimaliseren.

De bouwaannemer heeft zijn eerste stap gezet naar een nieuwe toekomst van efficiënte mobiliteit, waarin voertuigen niet alleen een middel zijn om van A naar B te komen maar een element vormen om groei en succes te stimuleren. Met elke rit versterken wij van RenovaLease hun visie richting een toekomst in mobiliteit.

Zij gingen u voor

Als specialist in wagenpark- en mobiliteitsoplossingen zijn wij een 100% onafhankelijke partij. Bij RenovaLease staat de klant centraal. Waar lease maatschappijen vaak een belang hebben bij hun klanten. Onderstaand een aantal van onze klanten die hun ervaring met ons graag delen.

Flexibiliteit in mobiliteit

In het tijdperk waarin de bouwsector bloeit met diverse projecten en groeiende teams, is mobiliteit een cruciaal aspect geworden. Een toonaangevende bouwaannemer in regio Brabant staat voor een uitdaging die steeds groter wordt naarmate het bedrijf expandeert.

Volledig ontzorgen met mobiliteitsbeheer

Onze klant, een uitzendorganisatie gespecialiseerd in office banen, had een wagenpark bestaande uit 16 leaseauto’s. Al deze auto’s waren afkomstig van drie verschillende leasemaatschappijen. Door  bedrijfsexpansie in combinatie met de onoverzichtelijke situatie, heeft de uitzendorganisatie besloten om haar wagenpark onder te brengen in beheer van RenovaLease.

Duurzame samenwerking

De auto’s van de medewerkers van Training Solutions, worden gebruikt voor het vervoeren van trainers en trainingsmaterialen naar verschillende locaties in het hele land. Met een groeiende bezorgdheid over de impact van hun activiteiten op het milieu, willen zij met hun wagenpark verduurzamen. Met de ambitie voor toekomstige duurzame organisatie, worden de 7 aangekochte benzine auto’s omgeruild voor geëlektrificeerde voertuigen.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.