Cases

Referentiecases

De dynamiek in de samenwerking is onze drijfveer. Als mobiliteisspecialist zijn we bij RenovaLease enorm trots op het werk dat wij dagelijks mogen uitvoeren. Graag delen wij met onderstaande cases onze en de klant zijn ervaring met RenovaLease.

“Wij staan voor vertrouwen, verbinden en vakmanschap als mobiliteitsspecialist.”

Wagenparkbeheer

Mobiliteitsoplossing van A tot Z

Medewerkers van het IT bedrijf hadden leaseauto’s afkomstig van verschillende leasemaatschappijen. Al deze leaseaanbieders hanteerden verschillende voorwaarden. Hierdoor was de organisatie het overzicht kwijt en deed hen besluiten om contact op te nemen met RenovaLease.

Ontdek te mobiliteitsoplossing die wij het IT bedrijf hebben geboden.

Wagenparkbeheer

Ontzorgen met mobiliteitsbeheer

Onze klant, een uitzendorganisatie gespecialiseerd in office banen, had een wagenpark bestaande uit 16 leaseauto’s. Al deze auto’s waren afkomstig van drie verschillende leasemaatschappijen. Door  bedrijfsexpansie in combinatie met de onoverzichtelijke situatie, heeft de uitzendorganisatie besloten om haar wagenpark onder te brengen in beheer van RenovaLease.

Ontdek hoe wij de uitzendorganisatie hebben ontzorgt met de overname van het mobiliteitsbeheer.

Wagenpark elektrificeren

Duurzame samenwerking

De auto’s van de medewerkers van Training Solutions, worden gebruikt voor het vervoeren van trainers en trainingsmaterialen naar verschillende locaties in het hele land. Met een groeiende bezorgdheid over de impact van hun activiteiten op het milieu, willen zij met hun wagenpark verduurzamen.

Met de ambitie voor toekomstige duurzame organisatie, worden de 7 aangekochte benzine auto’s omgeruild voor geëlektrificeerde voertuigen.

Ontdek hoe wij in samenwerking met het trainingsbedrijf het complete wagenpark hebben geëlektrificeerd.

Flexibiliteit in mobiliteit

Innovatieve stap naar efficiëntie en flexibiliteit in mobiliteit

In het tijdperk waarin de bouwsector bloeit met diverse projecten en groeiende teams, is mobiliteit een cruciaal aspect geworden. Een toonaangevende bouwaannemer in regio Brabant staat voor een uitdaging die steeds groter wordt naarmate het bedrijf expandeert. Met diversiteit aan functies binnen de organisatie, variërend van deskundige accountants tot projectleiders en opzichters, is de behoefte van gepaste mobiliteitsoplossingen duidelijk.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.